بررسی اجمالی

با مجموعه‌ها، منظم بمانید ذخیره و دسته‌بندی محتوا براساس اولویت‌های شما.

Sign In With Google به شما کمک می کند تا به سرعت و به راحتی احراز هویت کاربر و ورود به وب سایت خود را مدیریت کنید. کاربران وارد یک حساب Google می شوند، رضایت خود را ارائه می دهند و اطلاعات نمایه خود را به صورت ایمن با پلت فرم شما به اشتراک می گذارند.

دکمه های قابل تنظیم و جریان های متعدد برای ثبت نام و ورود کاربر پشتیبانی می شوند.

ثبت نام به مراحل کسب رضایت دارنده حساب Google برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات نمایه خود با پلتفرم شما اشاره دارد. به طور معمول، یک حساب کاربری جدید در سایت شما با استفاده از این داده های مشترک ایجاد می شود، اما این یک الزام نیست.

ورود به سیستم به ورود کاربر به یک حساب Google با استفاده از یک دکمه ورود به سیستم شخصی یا یک ضربه و ورود خودکار برای کاربرانی که قبلاً به حساب Google خود وارد شده اند اشاره دارد.

با نسخه نمایشی Google وارد شوید

برای ورود به حساب Google خود روی دکمه کلیک کنید.

حریم خصوصی کاربر

داده‌های Sign In With Google برای تبلیغات یا سایر اهداف غیرامنیتی استفاده نمی‌شود.

موارد استفاده کنید

برخی از دلایل اضافه کردن Sign In With Google به سایت خود عبارتند از:

  • یک دکمه ورود با Google قابل اعتماد و مطمئن به صفحه ایجاد حساب یا تنظیمات اضافه کنید.
  • حساب‌های جدید را از قبل با داده‌های به اشتراک‌گذاشته‌شده از نمایه حساب Google پر کنید.
  • یک بار بدون وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور در سایت‌های دیگر، به یک حساب Google وارد شوید.
  • در بازدیدهای برگشتی به صورت خودکار یا با یک کلیک در کل سایت وارد شوید.
  • از حساب‌های Google تأیید شده برای محافظت از نظرات، رأی‌گیری یا فرم‌ها در برابر سوءاستفاده استفاده کنید و در عین حال اجازه ناشناس ماندن را بدهید.

ویژگی های پشتیبانی شده

این ویژگی‌ها توسط Sign In With Google پشتیبانی می‌شوند:

  • برای ایجاد اختیاری یک حساب جدید که به صورت خودکار از نمایه حساب Google تکمیل می شود، ثبت نام کنید.
  • با استفاده از یک انتخابگر حساب برای انتخاب از چند حساب وارد سیستم شوید.
  • اگر قبلاً به حساب Google خود وارد شده‌اید، با یک ضربه وارد شوید.
  • در صورت بازدید مجدد از رایانه، تلفن یا حتی چندین برگه مرورگر، به صورت خودکار وارد سیستم شوید.
  • برای غیرفعال کردن ورود خودکار به سیستم در همه دستگاه‌های خود، از سیستم خارج شوید.
  • تعلیق حساب Google شما، ورود به سیستم همه سایت‌ها را با استفاده از Sign In With Google متوقف می‌کند.
  • حذف حساب Google یا شریک شما بر یکی تأثیر می گذارد، اما روی دیگری تأثیر نمی گذارد.
  • اگر نمی‌خواهید نمایه حساب Google خود را با سایتی به اشتراک بگذارید، از یک ارائه‌دهنده هویت شخص ثالث استفاده کنید یا مستقیماً ثبت‌نام کنید.

مهاجرت به دکمه ورود با گوگل

اگر سایت شما قبلاً از دکمه ورود به سیستم Google استفاده می‌کند، انتقال به دکمه ورود به سیستم جدید با Google ساده است و چندین مزیت را ارائه می‌دهد:

  • یک تجربه شخصی‌سازی شده به کاربران امکان می‌دهد یک عکس نمایه را برای شناسایی یا انتخاب چندین حساب Google مشاهده کنند، در نتیجه اصطکاک ثبت نام و ورود به سیستم را کاهش می‌دهد.

  • با در نظر گرفتن اعتماد و ایمنی کاربر، کنترل‌های حریم خصوصی را بهبود بخشیده‌ایم و دید را برای هر داده‌ای که به اشتراک گذاشته می‌شود افزایش داده‌ایم.

  • ظاهر و احساس ثابت در سراسر اینترنت، اعتماد کاربر را در مقابل نام تجاری Google Sign-In ناسازگار بهبود می بخشد.

  • برای توسعه‌دهندگان، کتابخانه‌هایمان را دوباره طراحی کرده‌ایم تا نیاز به کدنویسی و تلاش کمتری از جانب شما داشته باشد.

  • علاوه بر این، این تغییرات به منظور جداسازی و به حداقل رساندن خطر در هنگام ارائه ویژگی‌های جدید و تغییرات امنیتی مانند غیرفعال کردن کوکی‌های شخص ثالث است.

برای اطلاعات بیشتر به راهنمای مهاجرت ما مراجعه کنید.

لحظات احراز هویت و مجوز از هم جدا شده است

برای به دست آوردن یک نشانه دسترسی برای استفاده با Google API، یا برای بارگیری برخی از داده‌های کاربر، باید به جای آن با API مجوز سرویس‌های هویت Google تماس بگیرید. این یک API جاوا اسکریپت مجزا است، اما همراه با API احراز هویت بسته بندی شده است.

اگر وب سایت شما نیاز به فراخوانی APIهای احراز هویت و مجوز دارد، باید آنها را به طور جداگانه در لحظات مختلف فراخوانی کنید. در لحظه احراز هویت، دکمه یک ضربه و/یا شخصی‌سازی شده نمایش داده می‌شود تا کاربران بتوانند وارد وب‌سایت شما شوند یا ثبت‌نام کنند. بعداً، وقتی بارگیری داده‌ها از Google لازم است، با API مجوز تماس می‌گیرید تا رضایت را بخواهید و نشانه‌های دسترسی برای دسترسی به داده‌ها را دریافت کنید. این جداسازی با بهترین رویه مجوز افزایشی توصیه شده ما مطابقت دارد، که در آن مجوزها در زمینه درخواست می شوند.

برای اجرای این جداسازی، API احراز هویت فقط می‌تواند نشانه‌های شناسه‌ای را که برای ورود به وب‌سایت شما استفاده می‌شوند، بازگرداند، در حالی که API مجوز فقط می‌تواند کد یا نشانه‌هایی را که فقط برای دسترسی به داده‌ها استفاده می‌شوند اما برای ورود به سیستم استفاده نمی‌شوند، برگرداند.

به لطف این جداسازی، کاربران تجارب ثابتی از احراز هویت در وب سایت های مختلف خواهند داشت که ممکن است باعث اعتماد و استفاده بیشتر کاربر و در نهایت نرخ تبدیل کاربر بهتر در وب سایت شما شود.

چگونه کار می کند

یک کتابخانه جاوا اسکریپت در سایت شما گنجانده شده است و HTML یا جاوا اسکریپت برای سفارشی کردن ظاهر و احساس دکمه شخصی‌شده و رفتارهای ورود و خروج خودکار با یک ضربه، استفاده می‌شود.

ورود به حساب Google

برای اینکه Sign In With Google کار کند، باید یک جلسه Google فعال در مرورگر وجود داشته باشد. ورود به سیستم با یک ضربه و خودکار تنها زمانی فعال می شود که کاربران قبل از بارگیری صفحات وب شما وارد Google شده باشند. با جریان دکمه Sign In With Google، از کاربران خواسته می‌شود با فشار دادن دکمه وارد Google شوند و یک جلسه فعال Google ایجاد شود:

Alt text

و سپس وارد حساب Google شوید:

Alt text

در مرحله بعد، Google تأیید می کند که مالک حساب Google رضایت خود را برای به اشتراک گذاشتن نمایه خود با برنامه شما اعلام کرده است.

اگر قبلاً این کار را نکرده‌اند، از کاربرانی که از سایت شما بازدید می‌کنند خواسته می‌شود رضایت خود را برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات نمایه حساب Google خود با برنامه شما دریافت کنند.

وقتی One Tap فعال باشد، کادر گفتگوی رضایت و ورود به سیستم به کاربران نمایش داده می‌شود:

Alt text

اگر کاربران قبلاً وارد برنامه شما شده باشند و رضایت خود را داده باشند، دکمه شخصی‌سازی شده نمایش داده می‌شود و با کلیک روی دکمه، کاربران مستقیماً وارد سایت شما می‌شوند.

Alt text

در غیر این صورت، یک دکمه غیرشخصی نشان داده می شود:

Alt text

با فشار دادن دکمه ورود به سیستم با Google، لحظه رضایت و ورود به سیستم فعال می شود:

Alt text

ورود خودکار

ورود خودکار فقط در صورتی یک گزینه است که کاربر قبلاً رضایت داده باشد. اگر ورود به سیستم خودکار را فعال کنید، به کاربران بازگشتی برای مدت کوتاهی یک پنجره بازشو نشان داده می‌شود تا قبل از اشتراک‌گذاری کد شناسه با برنامه شما، بتوانند فرآیند ورود را لغو کنند. بازدیدکنندگانی که برای اولین بار، یا کاربرانی که رضایت قبلی خود را برای اشتراک‌گذاری نمایه خود با برنامه شما لغو کرده‌اند، در عوض با گفتگوی یک ضربه نمایش داده می‌شوند.

Alt text

ورود کاربر به سایت شما

پس از رضایت کاربر، اعتبار JSON Web Token (JWT) حاوی نام، ایمیل و تصویر نمایه کاربر با استفاده از یک کنترل کننده پاسخ به تماس جاوا اسکریپت یا تغییر مسیر به سرویس پشتیبان شما به اشتراک گذاشته می شود.

شما وضعیت هر جلسه کاربر را برای ورود به سایت خود مدیریت خواهید کرد.

وضعیت ورود کاربر به حساب Google خود و برنامه شما مستقل از یکدیگر است، به جز در زمان ورود به سیستم که می دانید کاربر با موفقیت احراز هویت شده و به حساب Google خود وارد شده است. کاربران ممکن است همچنان وارد سیستم شوند، از سیستم خارج شوند، یا به یک حساب Google دیگر سوئیچ کنند، در حالی که یک جلسه فعال و وارد شده در وب سایت شما را حفظ می کنند.

از اینجا، شما ممکن است:

  • به سادگی به کاربر تایید شده اجازه دسترسی به صفحات سایت شما را بدهید،
  • از اطلاعات نمایه برای بررسی حساب‌های تکراری، مرتبط کردن کاربر با یک حساب موجود، یا استفاده از اطلاعات نمایه برای از پیش پر کردن و ایجاد حساب جدید در پلتفرم خود استفاده کنید.
  • در مواردی که یک حساب کاربری تأیید شده لازم است، فعالیت های دیگری را مجاز کنید.

کاربران می‌توانند در هر زمان با مراجعه به myaccount.google.com، ورود به سیستم با یک ضربه و خودکار را در سراسر جهان غیرفعال کنند یا رضایت خود را برای اشتراک‌گذاری نمایه حساب خود لغو کنند.